Átvilágítjuk és megtaláljuk

a legjobb online
marketing megoldásokat!

A DMD az online marketing élvonalában

Minden, ami INTERACTIVE

  • Üzleti holnap, webáruház (Shopify, WooCommerce, Prestashop) készítése arculattervezéssel
  • Online marketing stratégia tervezése és megvalósítása
  • Google AdWords és facebook hirdetési kampányok szervezése
  • Közösségi oldalak kezelése
  • influencer kapcsolatok építése
  • SEO keresőmotor optimalizálás
  • Adatbázisépítés, email és chatbot marketing
  • Termékfeed optimalizáció
  • Marketingelemzés és tanácsadás

"Ne azt számold, hogy hány embert érsz el, azokat érd el, akik számítanak."

Miért jó választás a
Diamond Interactive?

Tapasztalt online marketing-szakemberek, kreatív munkatársak, valamint nemzetközileg is elismert szakértők segítik munkánkat.

Nagynevű multinacionális cégek évek óta folyamatosan feladatokkal bízzák meg csapatunkat, mi nem csak egy ügynökség vagyunk, hanem partnerek is.

A jövőbeni célunk, hogy a tudásunkat a kis- és középvállalkozások szolgálatába állítsuk ezzel is segítve, hogy cége a válság legnagyobb nyertese legyen.

Tervezünk, előre gondolkodunk, törekszünk arra, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Projektjeink mögött mindig pozitív, mérhető üzleti eredmények állnak.

Főbb területeink

Honlapkészítés, webáruház tervezés igényeire szabva, egyedi és népszerű e-commerce (Shopify, WooCommerce, Pretashop) megoldások

Új vásárlók megszólítása, márkaismertség növelése, brandépítés, pénztermelő konverziós kreatívok készítése

Trendi videómarketing a hatékonyság jegyében, amely megsokszorozza az interakciók számát, honlapja, valamint közösségi oldalai forgalmát

Keresőoptimalizálás, PPC hirdetéskezelés, email és chatbot alapú adatbázisépítés, marketingautomatizáció, celebritás

Digitális megoldásoké a jövő

Segítünk átállni

offline-ról online-ra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bemutatkozik a Diamond Interactive

A dmd integrált kommunikációs megoldásokat kínáló cégcsoport.

A dmd-hez tartozik a Diamond Agency, a Diamond Interactive valamint a Diamond Event, melyek közös márkanévvel azonos szerkezetű kultúrában dolgozik. Professzionális tudás, kreativitás, precizitás és rugalmasság, valamint proaktív munka, a feladatok pontos és gyors végrehajtása jellemzi a dmd csapatát.

A legújabb generációs reklámeszközök, formabontó újszerű ötletek, innovatív módszerek se állnak távol a dmd-től. A dmd komoly piaci pozíciót vívott ki magának, amely megbízható márkaként van jelen a piacon.

A Diamond Agency 2002-ben, míg a Diamond Interactive 2012-ben alakult, amikor is felismerte a cégcsoport az online marketingben, a közösségi médiában rejlő lehetőségeket, s ettől a perctől kezdve megpróbáltunk önmagunkból a lehető legtöbbet kihozni a láthatóság és a hitelesség jegyében. A jelenlegi célkitűzéseink közé tartozik, hogy felajánlva tudásunkat és szakértelmünket nyissunk a multinacionális cégek mellett a kis- és középvállalkozások felé, számukra is professzionális szolgáltatást nyújtva, megfizethető áron. Mi, a Diamond Interactive egyfajta másodpilóta lehetünk a cégek számára. Nem csak tanácsot adunk, hanem tervezünk és ezt meg is valósítjuk. Különböző szakterületek képviselőit egyesítve alkotunk egy csapatot, és ezt az erőt örömmel állítjuk a cégek szolgálatába.

Akikkel együtt gondolkodunk

És még sokan mások

Keressen bennünket,
legyen a partnerünk!